denar zakon privlačnostiČe se grem z vami staviti naslednjo stavo, bom skoraj zagotovo dobil: Stavim, da imate kakšno neizpolnjeno željo.

Večina ljudi namreč ima cel kup neizpolnjenih želja. Nekaterih jih poskušajo realizirati z delom. Drugi z Zakonom privlačnosti. Tretji jih pustijo za vedno neizpolnjene, ker izpolnitev po njihovem ni možna, jim je pa všeč sanjariti.

Če pa vi želite vedeti, kako si lahko izpolnite vsako željo, si poglejte tale posnetek. Ne gre za neko neslano šalo ali duhovno nebulozo. Vse je skladno z zdravo kmečko pametjo. Navedeno si lahko sami potrdite v praksi.

Če se želite naučiti obvladovati svojo podzavest, da boste lahko vzpostavljali občutke po želji, se udeležite delavnice o metodologiji terapevtskega coachinga za samopomoč.

Če vas zanima, zakaj zakon privlačnosti ne more delovati v praksi, si preberite članek Kakšen bi bil svet, če bi Zakon privlačnosti res deloval.

Če se pa želite še dodatno poglobiti v drugačen pogled na Zakon privlačnosti, pa si poglejte video seminar Zakaj je zakon privlačnosti nateg množic in kateri je dejanski zakon za uspeh.

Sledite na FB in Twitterju

Poglejte si še kakšen članek na blogu!

Pin It on Pinterest

Share This