Potrebujete pomoč pri reševanju neprijetnih življenjskih situacij?

Preverite, kako vam lahko pomagam s terapevtskim coachingom!

Z metodologijo terapevtskega coachinga za samopomoč si lahko pomagate tudi sami.

Spoznajte, kako nastane psihično trpljenje in kaj je rešitev tega trpljenja.


TERAPIJA

(hipno)Terapija

Ko imate težavo, ki vam povzroča psihično nelagodnost, bolečino ali celo trpljenje.

Trajanje: začetno srečanje do 3 ure + 2 kontrolni srečanji do 1 ure

Opis procesa:
Proces je idealen za 2 tipa težav:
1. Strah pred X (X=pajki, kače, višina, javni nastop itd…),
2. Psihična bolečina kot posledica dogodka, ki se je zgodil pred kratkim (npr. smrt ljube osebe, izguba službe, ločitev itd.)

Kliknite za več informacij

Če gre za kronično težavo kot je recimo depresija, stres, ljubosumje ipd,. potem je ta (hipno)terapevtski proces lahko začetni del daljšega procesa, ki bo vseboval še določene ostale procese terapevtskega coachinga.

V procesu (hipno)terapije uporabim tehniko, ki je najbolj primerna za vašo situacijo. Če je uporabljena hipnoza (vedno le z vašim dovoljenjem!), potem bo to večinoma pogovorna in budna hipnoza. V zelo redkih primerih bom uporabil klasično hipnozo. Seveda z vašim privoljenjem!

Cena: 195€ vključuje:

 • Terapevtski proces do 3 ure. Če je težava rešena prej kot v 2 urah, vam 1 ura ostane v dobrem v sklopu katerekoli moje storitve terapevtskega coachinga.

 • Dve kontrolni srečanji v obdobju 2 tedna po prvem srečanju v trajanju do 1 ure, kjer odstraniva kakšne ostanke osnovne težave, če se pojavijo. V kolikor je težava zadovoljivo odstranjena že v prvem srečanju, potem lahko te dodatne ure porabite za coaching po želji ali v sklopu kateregakoli drugega procesa terapevtskega coachinga.

Garancija: V kolikor na koncu procesa terapije niste zadovoljni z rezultati, vam vrnem 50% plačila. Zakaj ne 100%? Ker moj terapevtski pristop deluje na principu, da v procesu terapije aktivno sodelujete. Končni rezultat je torej najina skupna kreacija.

Tudi če gre za uporabo hipnoterapije v tem procesu, v njej ne prevzamem vlogo vsemogočnega hipnotizerja, ki bo z nekaj čarobnimi besedami zbrisal težavo iz vaše podzavesti.


COACHING

Blitz coaching

Ko bi radi naredili hiter preboj proti naslednjemu nivoju osebnostnega razvoja.

Trajanje: začetno srečanje do 3 ure + 2 kontrolni srečanji do 1 ure

Opis procesa:
To je idealen proces za vas, če želite doseči željeni rezultat čim hitreje. Je pa proces primeren za vas le v primeru, če ste pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje rezultate in trdo delati na sebi. Proces je namreč zahteven.

Kliknite za več informacij

Po uspešno končanem procesu boste:

 • Lahko sami dosegli željeni cilj, če ni preveč zahteven.

 • Ali pa boste dobro na poti proti cilju, vendar boste še potrebovali mojo pomoč. V tem primeru je potrebno nadaljevati s procesom transformacijskega ali življenjskega coachinga.

Trajanje procesa: do 3 ure v enem srečanju osebno v živo

Cena: 195€ vključuje:

 • Terapevtski coaching proces do 3 ure. Če je preboj dosežen prej kot v 2 urah, vam 1 ura ostane v dobrem za katerokoli mojo storitev terapevtskega coachinga.

 • Dve kontrolno srečanji v obdobju 2 tedna po prvem srečanju v trajanju do 1 ure, kjer zagotoviva nadaljevanje preboja, če je potrebno. V kolikor je preboj zadovoljivo dosežen že v prvem srečanju, potem lahko te dodatne ure porabite za coaching po želji ali v sklopu kateregakoli drugega procesa terapevtskega coachinga.

Garancija: V kolikor na koncu procesa blitz coaching niste zadovoljni z rezultati, vam vrnem 50% plačila. Zakaj ne 100%? Ker moj coaching pristop deluje na principu, da v procesu coachinga aktivno sodelujete. Končni rezultat je torej najina skupna kreacija.

Transformacijski coaching

Ko želite narediti v življenju spremembe, ki zahtevajo resno delo na sebi.

Trajanje: po dogovoru

Opis procesa:
To je dejansko proces, ki predstavlja tisto, kar bi po moji definiciji moral biti coaching. Coaching namreč ni le primerno vodenje klienta z vprašanji, ampak tudi pomoč pri reševanju preprek. Le-te so v podzavesti in preprečujejo ali otežujejo, da bi klient naredil tisto, za kar se je zavestno odločil.

Kliknite za več informacij

Ta proces je zahteven, ker je delo s podzavestjo načeloma zahtevno. Vsaj na začetku, ko se začnete učiti komunicirati s svojo podzavestjo in iščete najboljši pristop za spreminjanje programov v podzavesti.

Ko enkrat to obvladate, postanete gospodar podzavesti. No, mogoče ne na vseh področjih svojega življenja in mogoče ne po samo nekaj srečanjih z menoj.

Vsekakor pa je moj cilj, da vam pomagam do nivoja, ko prevzamete kontrolo nad podzavestjo na vseh pomembnih področjih vašega življenja čim prej.

Trajanje: Ni možno določiti vnaprej. Lahko samo nekaj tednov, lahko nekaj mesecev do enega leta. Odvisno od vaše pripravljenosti na delo na sebi in zastavljenih ciljev.

Cena: je ni mogoče določiti brez da bi vedel trajanje in način sodelovanja. V tem procesu ne gre za ceno na uro, ampak za ceno celotnega paketa.

Garancija: Ko se dogovoriva za način in trajanje sodelovanja, se bova tudi za garancijo. V primeru nezadovoljstva z rezultati vam bom vrnil 50% plačila. Ker pa bo šlo sodelovanje na daljše obdobje, bova določila mejnike za vmesna plačila in uveljavljanje garancije.

Življenjski coaching

Ko želite imeti ob sebi nekoga, ki vam pomaga dosegati cilje, dokler še niste popolnoma suvereni na novi poti.

Trajanje: po dogovoru

Opis procesa:
Ta proces je primeren za vas, ko/če že veste, katere cilje bi radi dosegli in ste že preprogramirali večino tem ciljem nasprotujočih programov v podzavesti.
Moja vloga je vezana na intervencije po potrebi. Te so lahko kratke udarne terapije za odpravo novih nasprotujočih programov ali svetovanje ali coaching v kakršnikoli obliki.

Kliknite za več informacij

Mojo pomoč potrebujete redko in takrat za kratek čas, vendar na dolgi rok.  Vam je koristno, da imate nekoga, na kogar se lahko zanesete, dokler vam stvari ne »zalaufajo« kot ste si zamislili.

Trajanje: ni možno določiti vnaprej. Odvisno od vaših želja in potreb.

Cena: je ni mogoče določiti brez da bi vedel trajanje in način sodelovanja.

Garancija: Ko se dogovoriva za način in trajanje sodelovanja, se bova tudi za garancijo. V primeru nezadovoljstva z rezultati vam bom vrnil 50% plačila. Ker pa bo šlo sodelovanje na daljše obdobje, bova določila mejnike za vmesna plačila in uveljavljanje garancije.

Coaching intenziv

Ko vam primanjkuje časa, pa bi radi čim več naredili v kratkem času

Trajanje: en dan ali dva dneva

Opis procesa:
Ta proces je v enem ali dveh dnevih koncentrirana bilo katera kombinacija ostalih opisanih procesov.
Namenjen je vam, če nimate časa, da bi napredovali po majhnih korakih v enem srečanju na daljavo na teden.

Kliknite za več informacij

POZOR! V tem procesu dosežete lahko res dobre rezultate, kar se vaše notranje definiranosti in jasnosti tiče. Vendar je potrebno to še prenesti v prakso.

Smiselno je, da temu procesu sledi ali transformacijski ali življenjski coaching.

Trajanje: eden ali dva dneva po dogovoru skladno z vašimi željami in potrebami

Cena: 500€ za enodnevni proces, 950€ za dvodnevni proces

Garancija: Na sredini trajanja tega procesa se boste odločili, ali ste zadovoljni z rezultati. V primeru nezadovoljstva z rezultati vam bom vrnil 75% plačila. Zakaj ne 100%? Ker moj coaching pristop deluje na principu, da v procesu coachinga aktivno sodelujete. Končni rezultat je torej najina skupna kreacija.

Kontaktirajte me, če potrebujete pomoč pri reševanju vaše situacije.

HIPNOZA

Hipnotična stanja

Če želite končno izkusiti hipnotična stanja v živo na sebi, imate zdaj priložnost.

Trajanje: 1 ura

Opis procesa:
V 60 minutah boste doživeli:
– Klasično hipnozo
– Pogovorno hipnozo
– Budno hipnozo s hipnotičnimi fenomeni

Kliknite za več informacij

V raznih stanjih boste doživeli tudi hipnotične fenomene kot so:

 • »zalepljene« oči, ki jih ne morete odpreti,

 • trda roka, ki je ne morete premakniti,

 • »zalepljena« dlan na vaše telo ali neko drugo podlago,

 • »zalepljeni« prsti, ki ne morejo izpustiti predmeta, ki ga držijo,

 • trda noga, ki je ne morete premakniti,

 • zablokirano telo, ki ga ne morete premakniti,

 • in v odvisnosti od vaše dovzetnosti za ta stanja in časa, ki je na razpolago, še kakšno po vaši želji.

Razumeli boste, kako izgleda biti v hipnozi. In boste dojeli, da hipnotizer ni v kontroli nad vami. Vse se lahko dogaja samo z vašim privoljenjem in sodelovanjem.

Vse to boste doživeli samo, če želite zavestno doživeti občutek, ko podzavest prevzame kontrolo nad vašim telesom. To sploh ne bi smelo biti presenetljivo, saj podzavest vodi vse procese v našem telesu.

Zato nima smisla priti na ta proces z idejo »Ti me ne moreš hipnotizirati!«. Nihče vas ne more hipnotizirati, če niste za to.

Smiselno je priti doživeti ta proces z idejo »Rad/a bi videl/a, kako izgleda, če sem hipnotiziran/a«. V tem primeru postanem jaz dejansko samo vodič po vaši podzavesti.

Taista hipnotična stanja lahko s pridom uporabljamo v terapevtske namene. Zato jih je dobro doživeti, da razbijete mite o hipnozi, v katere verjame dosti ljudi.

Potem boste brez težav lahko uporabili hipnoterapijo kot možnost za reševanje vaših težav, če boste to želeli.

Cena: 47€ plačljiva v celoti vnaprej za potrditev rezervacije dogovorjenega termina. V ceno je vključen proces do 60 minut. Če so vsa stanja obdelana prej, se predviden proces prej konča pod pogojem, da ste doživeli vsaj en hipnotični efekt.

V ceno je vključen tudi video posnetek vašega doseganja hipnotičnih stanj, kjer pa so izbrisana moja zvočna navodila za doseganje hipnotičnih stanj.

Garancija: V kolikor v 60 minutah ne doživite nobenega od hipnotičnih efektov, vam vrnem denar v celoti.

Pridržujem si pravico testiranja vaše sposobnosti sprostitve do primernega nivoja za hipnotiziranje, ki ga bom izvedel takoj na začetku srečanja. V kolikor na testu padete, se srečanje takoj konča in vam vrnem denar v celoti.

Poglejte v video posnetku, kaj in kako bi lahko doživljali v tem procesu.

Pin It on Pinterest

Share This