slušalke

Preizkusite sprostitev v 10ih minutah!

Na razpolago imate binauralne tone v kombinaciji z videom. Binauralne tone je treba poslušati s slušalkami, sicer ni pravega učinka.

Ta kombinacija je lahko pomirjujoča, če najdete ton, ki vas pomirja. Če ton ni pravi, se vam ne bo zdel kompatibilen z vami in bo učinek lahko celo nasproten.

Teorija pravi, da se po določenem času valovanje možganov prilagodi poslušani fekvenci. Kaj bo pokazala vaša praksa, pa lahko preverite sami.

Če ste zelo “naspidirani”, poskusite najprej z najvišjo frekvenco in jo potem nižajte kot se boste sproščali.

Ko boste kliknili na eno od spodnjih povezav, se boste znašli na strani, kjer se bo prikazoval video (oblaki). Na vrhu strani bo črta, ki predstavlja avdio s frekvenco, ki ste jo izbrali.

Za začetek predvajanja kliknite bel trikotnik na desni. Zvok traja 10 minut.

Če vam je video odveč, pač poslušajte zvok z zaprtimi očmi.

Opomba: Zvok, ki ga boste slišali, je moduliran s spodaj navedeno frekvenco. Sicer teh frekvenc sploh ne bi mogli slišati.

Binauralni toni so bili naloženi z Jet City Orange, kjer boste našli eno množico drugih tonov in zvokov za brezplačno uporabo. Tako se povečajo možnosti, da boste našli zvok, ki bo deloval pozitivno na vas.

Če nič od vsega tega ne deluje tj. vas ne sprosti, ni z vami nič narobe. Poslušanje binauralnih zvokov je le eden od množice načinov za sprostitev. Bo deloval pa kakšen drug način.

V metodologiji terapevskega coachinga za samopomoč so tehnike, ki vam bodo pomagale tudi s sprostitvijo.

Predvsem se pa boste naučili, kako živeti v stanju, ko sploh niste v stresu. Potem ne boste imeli potrebe po sprostitvi z zvoki, meditacijo ipd.

Na žalost ta možnost ni omogočena za mobilne naprave, ker ima eden od uporabljenih modulov določene omejitve.

Pin It on Pinterest

Share This